/Geachte patiënte, geachte patiënt,

Welkom op de agendawebsite MEDICASSE van :

Dr. Gunther Van Mulders,  Dr. Tania Vermeulen, Dr. Niel Platteau en Dr. Noémie De Rop


Op tijd komen

Doordat de drukte in het verkeer en de files in Asse niet te voorstellen zijn, vragen wij u om op tijd naar hier te komen. Als u een consultatie gepland heeft, kom dan aub.15 min. vroeger naar de huisartsenpraktijk. Zo kunnen de consultaties vlot verlopen en gaat er geen kostbare tijd verloren. 


Wegwerkzaamheden Brusselsesteenweg

Wegens wegwerkzaamheden is er momenteel nauwelijks prakeergelegenheid bij Dr. Van Mulders. Je kan best je wagen parkeren op de openbare parking tegenover het Aldi warenhiuis.Gelieve hiervoor de nodige tijd uit te trekken. Mededeling voor nieuwe patiënten

Patiënten die voor het eerst bij ons wensen te komen, dienen eerst hun identiteitskaart te laten inlezen door ons secretariaat te Brusselsesteenweg 29, 1730 Asse. U dient dit te doen VOOR u een afspraak neemt. Het zal niet mogelijk zijn om een afspraak te maken in onze agenda voor u uw identiteitskaart heeft laten inlezen. Verzekeringsgeneeskunde

Geachte patiënten, 

vanaf 01/09/2022 kan u bij ons NIET meer terecht voor een verzekeringsonderzoeken ( afsluiten van een hospitalisatieverzekering, schuldsaldoverzekering,levensverzekering, gewaarborgd inkomenn,...). Voor deze vragenlijsten in te vullen of de bijbehorende onderzoeken kan u aan uw bank of verzekeraar vragen bij welke arts u hiervoor terecht kunt.


Vragen over COVID

U kan vanaf nu het antwoord op al uw praktische vragen over COVID vinden op de website: https://mijncoronatest.be/

U kan daar testcodes aanmaken bij symptomen of voor een reis, testlocaties vinden, hoogrisicocontacten doorgeven,...

Bij een positieve zelftest kan u een code aanmaken voor een PCRtest op de volgende link: Formulier positieve zelftest (info-coronavirus.be)

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuws

Vanaf nu is er elke maandagochtend een prikmoment door de verpleegkundige Ingrid. Dit is steeds op afspraak. Gelieve een bloedafnameformulier van je dokter steeds mee te nemen samen met een vignetje en je identiteitskaart. Dit is enkel mogelijk voor patiënten die reeds bij ons gekend zijn.

Het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken bij onze verpleegkundige Ingrid voor pre-operatieve onderzoeken (de vragenlijsten en afname van een elektrocardiogram zo nodig), wondzorg, verwijderen van draadjes of haakjes, geven van vaccins. Voor bevriezen van wratten, oorprop verwijderen kan u bij haar terecht na advies van uw huisarts. Ook dit is enkel mogelijk voor patiënten die reeds bij ons gekend zijn.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prikmomenten op de 1ste vrijdag van de maand.


Beste patiënten,


Zoals jullie weten, is er elke eerste vrijdagochtend van de maand iemand aanwezig van labo medina van 7u45 tot 8u30 om bloedafnames te verrichten in onze praktijk. Op vraag van Labo Medina, zou dit in het vervolg op afspraak verlopen. U kan deze online maken in de agenda 'BLOEDAFNAMES'. Tot en met de maand maart gebeurd dit in een overgangsperiode, waarbij ook de mensen die geen afspraak hebben genomen, nog geprikt zullen worden. Maar vanaf 1 april zouden wij graag hebben dat iedereen op dat moment op afspraak komt, zodat het labo kan inschatten hoeveel prikverpleegkundigen zij dienen te voorzien op dat moment. Gelieve steeds een bloedafname-formulier dan mee te nemen, voorzien van uw mutualiteitsvignetje.

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Algemene mededeling

Het komt helaas regelmatig voor dat een patiënt een afspraak maakt en vervolgens niet verschijnt. Vanaf 20/12/21 zal er aan patiënten die niet komen opdagen op consultatie 30 euro gefactureerd worden. Indien u niet aanwezig kan zijn op uw afspraak, gelieve ons ten laatste 2 uur voor de afspraak hiervan te verwittigen. Zo kan er een andere patiënt nog geholpen worden.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


PCR-testen voor reizigers

Wegens zeer drukke consultaties vragen we aan onze patiënten om geen afspraken te maken voor PCR-testen voor een reis.  U kan een overzicht vinden van alle testlocaties (privé- en ziekenhuislabo's) op http://testcovid.doclr.be/#!/saps of www.mijngezondheid.be

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Beste patiënten,    


Vanwege de coronacrisis zijn alle consultaties voortaan enkel op afspraak. Er dient dus steeds een afspraak gemaakt te worden via de website ofwel telefonisch.


Wanneer u op consultatie komt, verzoeken we u beleefd om onderstaande richtlijnen strikt in acht te nemen : 


  • Gelieve een (stoffen) mond-neus masker te dragen en de afstand zoveel mogelijk te bewaren. 

  • Gelieve uw handen te ontsmetten bij het betreden en het verlaten van de praktijk.

  • Gelieve stipt op het uur van uw  afspraak te komen. Indien u te vroeg bent gelieve buiten of in uw wagen te wachten om het aantal wachtenden in de wachtzaal te beperken.

  • Elektronische betaling wordt aangemoedigd. 


Met dank bij voorbaat, 


        Jullie artsen

Dr.  Van Mulders,  Dr.  Vermeulen , Dr. Platteau en Dr. De Rop  werken samen in groepspraktijkverband      "MEDICASSE"

Je kan bij hen terecht op volgend adres:


Dr. Van Mulders: Brusselsesteenweg 152 te 1730 Asse


Dr. Vermeulen, Dr Platteau en Dr De Rop: Brusselsesteenweg 29 te 1730 Asse


!!! BRENG STEEDS JOUW IDENTITEITSKAART MEE!!!

 Voor je kind identiteitskaart of ISI plus kaart.

We hebben deze absoluut nodig om te voldoen aan de nieuwe elektronische toepassingen opgelegd door de overheid.