Dr. Gunther Van Mulders

Dr. Gunther Van Mulders:

In 1991 studeerde ik af als huisarts aan de Vrije Universiteit Brussel en startte mijn huisartsenpraktijk te Asse.

Ik behaalde een bijkomend attest EKG en Spirometrie.

Ik volgde de LEIF-opleiding en vorming in Palliatieve zorg.

Ik ben erkend Politie- en Militair arts.

Als CRA ben ik verbonden aan het Woonzorgcentrum Walfergem.

Dr. Tania Vermeulen:

Ik studeerde af als arts aan de Rijksuniversiteit Gent in 1987 en werkte 1 jaar op de dienst Interne geneeskunde in het Elisabeth Ziekenhuis in Sijsele. Ik ben eveneens houdster van een EKG en spirometrie attest. In 1990 vervoegde ik het huisartsenkorps in Asse, en ben daar reeds vele jaren voorzitster van de Lokale Kwaliteitsgroep.

 Dr. Niel Platteau:

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Vrije Universiteit Brussel. Na 7 jaar daar gestudeerd en stages gelopen te hebben, heb ik 2 jaar gewerkt in Merchtem. Ik heb een ECG-attest. Wat mij het meeste aanspreekt aan het beroep huisarts is het contact met de mensen. Een huisarts bestaat om de mensen te helpen waar men kan en om samen met u een oplossing te zoeken voor eventuele problemen. In de huisartsgeneeskunde draait het er om de patiënt als een geheel te bekijken en niet enkel als ‘een ziekte’. Ik kijk ernaar uit om samen met u een vertrouwensband te creëren.Dr. Noémie De Rop:

Ik heb mijn diploma huisartsgeneeskunde aan de Vrije Universiteit Brussel behaald. De voorbije jaren heb ik gewerkt in Aalst en in Affligem. Ik bezit een ECG- en spirometrie-attest. Het huisartsenberoep heeft me steeds aangesproken door de diepgaande band tussen de arts en de patiënt en het wederzijds vertrouwen dat hier de basis van is.